Ajankohtaista

Raumalaiset yrittäjät kertovat videosarjassa yrittäjyydestä korona-aikana

Yritysvideot, Gymppikunto

Rauman kaupungin kaupunkikehitys on järjestänyt Raum Floska –sparraustapaamisia vuosittain yrittäjyydestä tai yritysideoidensa kehittämisestä kiinnostuneille raumalaisille. Koronaepidemian vuoksi tapaamisia ei ole voitu järjestää, mutta kaupunkikehityksen ja aiemmin mukana olleiden yrittäjien muodostama työryhmä ideoi videosarjan korvaamaan väliin jääneitä keskusteluja ja tapaamisia.

Sarjaan kuuluu seitsemän videota, joista jokaisella yksi raumalainen yrittäjä kertoo kokemuksistaan korona-aikana. Videoita julkaistaan kaksi kertaa viikossa. Ensimmäisellä videolla kokemuksistaan kertoo Gymppikunnon Nina Mäkinen. Muut videoilla mukana olevat yritykset ovat Kapakka², 2 Kundia Burgers & Fries, Raum Rome Paris, Heidi A. Design, Sisustustalo Kodinonni sekä Vanhan Rauman Kummituskierros.

– Videoiden avulla halusimme tuoda esille, miten vaikeanakin aikana voi uudistaa yritystä, aloittaa yritystoimintaa tai yleensäkin pärjätä. Koettiin, että tuki ja kehitysideat tulevat nyt tarpeeseen, vaikka tapaamisia ei voitukaan järjestää, projektipäällikkö Jaana Suksi kertoo.

Videot kuvattiin joulukuussa 2020 ja niiden toteutuksesta vastasi Rauman kaupungin nuorten työpajan mediaryhmä. Videot julkaistaan Rauman kaupungin Youtube-kanavalla osoitteessa www.youtube.com/cityofrauma.