Ajankohtaista

Raumalaisia ikäihmisiä ilahdutetaan leivonnaisilla – leivontatalkoot käynnissä 12.2. asti

Siskot ja Simot, Leivo iloa ikäihmisille 14.2.2021.

Siskot ja Simot -yhteisö järjestää Leivo iloa ikäihmisille -kampanjan, jonka myötä myös Raumalla järjestetään kaupunkilaisten leivontatalkoot. Leivontatalkoisiin voi osallistua 12.2. asti. Raumalla leivonnaiset toimitetaan ystävänpäiväksi palvelukoti Mansikkapaikkaan.

Ikäihmisille toimitettavien leivonnaisten on oltava laktoosittomia ja hyvin säilyviä. Ne eivät saa sisältää pähkinää. Esimerkiksi kuivakakku tai pullapitko sopivat tarkoitukseen. Pakkaukseen tulee lisätä tuoteseloste, josta ilmenevät kaikki käytetyt raaka-aineet, valmistuspäivä ja säilytysohje.

– Leipomisessa on noudatettava hyvää hygieniatasoa. Leivonnaisten on oltava paistettuja, ja ne tulee pakata puhtaisiin ja käyttämättömiin pusseihin. Kampanjaan saavat osallistua kaiken tasoiset leipurit, palveluvastaava Tanja Hakulinen sanoo.

Vapaaehtoiseksi leipojaksi tulee ilmoittautua 8.2. mennessä sähköpostitse tanja.hakulinen@rauma.fi tai puhelimitse numeroon 044 403 6332. Ilmoittautuneille annetaan tarkemmat tiedot leivonnaisten toimittamisesta.

Kampanjan toteuttaa Siskot ja Simot -vapaaehtoisyhteisö. Palveluvastaava Tanja Hakulinen on toiminnassa mukana Rauman kaupungin yhteyshenkilönä.