Ajankohtaista

Raumalla avautuu virtuaalinen Rauman taajuudella -mobiilipakopeli 17.6.

Rauman taajuudella -mobiilipakopeli

Raumalla avautuu virtuaalinen Rauman taajuudella -mobiilikaupunkiseikkailu torstaina 17.6. Pelin ovat toteuttaneet Rauman Nuorkauppakamari yhdessä Rauman kaupungin ja yritystoimijoiden kanssa. Omalla mobiililaitteella pelattava virtuaalinen kaupunkiseikkailumysteeri kuljettaa pelaajia ympäri Vanhaa Raumaa ja se on pelattavissa ainakin vuoden ajan.

– Haluamme aktivoida alueen asukkaat ja matkailijat kokemaan Vanha Rauma uudenlaisella tavalla sekä tutustumaan samalla Raumalla toimiviin yrityksiin, Rauman kaupungin kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen kertoo.

Mobiilikaupunkiseikkailu on tarkoitettu 1–5 henkilölle kerrallaan. Peli on pelattavissa ilmaiseksi omalla mobiililaitteella Vanhan Rauman ympäristössä. Peli soveltuu kaikenikäisille, mutta edellyttää luku- ja kirjoitustaitoa. Perheen pienimmät voivat pelata peliä aikuisten seurassa. Seikkailun kesto on noin puolitoista tuntia.

­– Mobiilipakopeli luo mielekästä yhdessä tekemistä ja itsensä haastamista esimerkiksi työhyvinvointipäivillä, pikkujouluissa, kesäpäivillä tai vaikka after work -tapahtumassa, Saarinen toteaa.

Rauman taajuudella on osa kaupungin kävelynedistämisstrategiaa Kävellen enemmän.

Lisätietoja ja ohjeet pelin aloittamiseen löytyvät Rauman taajuudella -pelin nettisivuilta, Facebookista sekä Instagramista.