Ajankohtaista

Raumalla saadaan nauttia kesätapahtumista elokuussakin

Yleisöä Pitsiviikon tapahtumassa kesällä.

Heinäkuu on kääntymässä elokuuksi, mutta Raumalla on jäljellä runsaasti kesätapahtumia.

Kamarimusiikkifestivaali Rauma Festivo järjestetään 3.–7.8. Festivaali rakentuu kahdeksan elämännautintoa ja seitsemän kuolemansyntiä -teeman ympärille. Raumalla kuullaan kahdeksan konsertin lisäksi Carpe diem -yllätyskonsertteja yli 30 taiteilijan voimin. Osa konserteista myös striimataan.

Jääkiekon Pitsiturnaus valtaa Kivikylän Areenan perjantaina 6.8. Turnauksessa pelaavat tänä vuonna Lukon lisäksi Ässät, KooKoo, TPS, Sport ja SaiPa. Ottelun ensimmäinen ottelu pelataan klo 8.45.

Elokuvafestivaali Blue Sea Film Festival järjestetään Raumalla 28. kerran 19.–22.8. Tämän vuoden teemamaana on Latvia. Festivaalin Latvia-sarjassa nähdään pitkä elokuva, dokumentti sekä pitkä animaatio. Kansainvälinen lyhytelokuvakilpailu Baltic Herring nostaa esiin tuttuun tapaan Itämeren alueen lyhytelokuvia. Lyhytelokuvien teemana on vesi.

Nuorille on tarjolla ohjelmaa elokuun 21. päivä. Hengailutapahtuma OtaChill valtaa Otanlahden rannan klo 14.–20. Tapahtuma on suunnattu 12–17-vuotiaille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan. OtaChill-tapahtuma on maksuton ja päihteetön. Tapahtuman ajankohtaiset tiedot löytyvät Nuorisovaltuuston sosiaalisen median kanavista, Instagramissa @nuva_rauma ja Facebookissa.

Hyvän fiiliksen festari Rauma Blues on peruutettu. Rauma Blues oli tarkoitus järjestää Raumalla 12.–14.8.

Kaikkiin Raumalla järjestettäviin tapahtumiin ja aikatauluihin voi tutustua Rauman tapahtumakalenterista.