Ajankohtaista

Rauman kansalaisopiston toiminnassa suositellaan kasvomaskin käyttöä

Kasvomaskin käyttö.

Rauman kaupunki suosittelee vahvasti kaikille yli 15-vuotiaille kasvomaskin käyttämistä julkisissa sisätiloissa koronan kiihtymisvaiheen vuoksi. Sivistystoimiala ohjeistaa käyttämään kasvomaskia kansalaisopiston kursseilla perjantaista 20.11. alkaen. Opetustoiminta jatkuu normaalisti lähiopetuksena.

– Kansalaisopiston kursseilla ja opetuksessa on mukana paljon aikuisia ja näin ollen mahdollisesti myös riskiryhmiin kuuluvia. Toimintamme on monipuolista, joten toivomme kasvomaskin käyttämistä erityisesti tilanteissa, joissa kahden metrin turvavälin pitäminen ei ole mahdollista, kansalaisopiston ja musiikkiopiston rehtori Mira Ellmén kertoo.

Kasvomaskia suositellaan käytettäväksi opiston käytössä olevissa opetus- ja aulatiloissa. Kurssilaiset hankkivat itse omat kasvomaskinsa ja huolehtivat niiden asianmukaisesta hävittämisestä.

Korona-aikana hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä riittävistä turvaväleistä huolehtiminen on edelleen tärkeää. Opiston toimintaan ei tule osallistua oireisena tai sairaana.

Julkisten sisätilojen maskisuositus on voimassa toistaiseksi.