Ajankohtaista

Rauman kaupungin nuorisopalvelut järjestää logokilpailun Nuorten Rauma -palvelulle

Nuori mies kannettavan tietokoneen ääressä.

Rauman kaupungin nuorisopalvelut järjestää logokilpailun Nuorten Rauma -palvelulle. Kilpailuun voi osallistua 1.−25.4. Nuorten Rauma on raumalaisille nuorille tarkoitettu tiedotus- ja neuvontapalvelu, joka järjestää muun muassa tapahtumia, kesätyömahdollisuuksia ja kertoo nuorisopalveluiden toiminnasta ja esimerkiksi seudun tarjoamista opiskelumahdollisuuksista.

Kilpailuun voivat osallistua 13–28-vuotiaat raumalaiset. Voittajan valitsee nuorisopalveluiden raati. Kilpailutöiden arvioinnissa otetaan huomioon erityisesti kekseliäisyys ja sopivuus Nuorten Raumalle. Lisäksi logon värien tulisi mahdollisuuksien mukaan noudattaa kaupungin sinikeltaista värimaailmaa.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä logosuunnitelma sähköisesti nuorisopalveluiden sähköpostiin nuorisopalvelut@rauma.fi. Kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun halutessaan kaksi suunnitelmaa. Viestissä tulee käydä ilmi osallistujan nimi ja yhteystiedot. Alaikäisillä osallistujilla tulee olla huoltajan lupa kilpailuun osallistumiseen. Voittaja tullaan palkitsemaan Raum Rome Paris -hupparilla. Voittaja julkistetaan maanantaina 3.5.

Kilpailutyö voi olla joko digitaalinen tai käsin piirretty teos. Rauman kaupungilla on lupa käyttää kilpailuun lähetettyjä teoksia muun muassa markkinoinnissa ja viestinnässä sekä muokata käsin tehdyt teokset tarvittaessa sähköiseen muotoon. Kilpailun tarkemmat säännöt löytyvät osoitteesta www.nuortenrauma.fi.