Ajankohtaista

Rauman kaupungin terveyspalvelut avaa pandemiapoliklinikan 25.3.

Rauman aluesairaala

Rauman kaupungin terveyspalvelut avaa pandemiapoliklinikan keskiviikkona 25.3. Pandemiapoliklinikka on tarkoitettu hengitystieinfektio-oireisille kuntalaisille.

Poliklinikalle ohjataan ainoastaan puhelinajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä numerosta 044 403 5234 joka päivä klo 9–15. Pandemiapoliklinikan puhelinnumero on sama kuin Rauman kaupungin koronapuhelimen numero. Mahdolliset puhelinpalvelun muutokset ja muu ajantasainen koronatieto löytyvät Rauman kaupungin nettisivuilta.

Pandemiapoliklinikan ajanvaraukseen soitettaessa hoitaja haastattelee potilaan, arvioi hoidon tarpeen ja antaa toimintaohjeet.

Koronaan liittyvissä yleisissä kysymyksissä yhteys tarvittaessa valtakunnalliseen neuvontaan

Kuntalaisten toivotaan tekevän koronavirustaudin oirearvion omaolo.fi-palvelussa ja tutustuvan koronavirukseen liittyviin yleisiin kysymyksiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilla Usein kysyttyä koronaviruksesta -osiossa.

Yleisissä koronaan liittyvissä kysymyksissä voi tarvittaessa ottaa yhteyttä myös valtakunnalliseen Tietoa koronaviruksesta -puhelinneuvontaan, puh. 0295 535 535. Neuvonta palvelee arkipäivisin klo 8–21 ja lauantaisin klo 9–15.