Ajankohtaista

Rauman kaupungin uusi sähköinen tilavarausohjelmisto otettu käyttöön

timmi_ohjelma

Rauman kaupungin liikunta-, kulttuuri- ja -nuorisotiloja voi varata käyttöön nyt sähköisesti tilavarausohjelmisto Timmin avulla.

Tilavaraushakemuksen tekeminen onnistuu netissä osoitteessa rauma.fi/vuokrattavat-tilat. Ohjelmistoa voi käyttää joko selausnäkymässä tai rekisteröityneenä käyttäjänä. Selausnäkymässä voi tarkastella jo tehtyjä varauksia. Varaushakemuksen tekeminen vaatii kuitenkin rekisteröitymisen. Varauksesta tulee vahvistus sähköpostiin, kun hakemus on hyväksytty.

Tilavarausten parissa työskentelevä liikuntaneuvoja Auli Kouru kehottaa tutustumaan palvelun ohjeisiin tarkasti.

– Tällä hetkellä liikuntapaikkojen osalta saa varattua aluksi vain liikuntasaleja. Muita liikuntapaikkoja lisätään ohjelmistoon varattaviksi ajan mittaan, vakiovuorot huomioiden. Kesäaikana myös tennis- ja beach volley -kenttien varaaminen on mahdollista Timmin kautta, Kouru kertoo.

Käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias ja rekisteröidyttävä yksityishenkilönä. Käyttöoikeuksia voidaan laajentaa rekisteröitymisen myötä esimerkiksi yhdistysten ja yhteisöjen edustajien käyttöön sopiviksi.

Kulttuuri- ja nuorisotiloja, varaustupia sekä vuokraveneitä on edelleen mahdollista varata myös palvelupiste Pyyrmanin kautta, puh. 02 834 5000, Valtakatu 2. Liikuntatilojen varausasioissa neuvoo liikuntapalvelut.