Ajankohtaista

Rauman kaupunginreviisoriksi ehdotetaan valittavaksi Henri Seppänen

Rauma-tunnus sinisellä taustapohjalla.

Rauman kaupungin kaupunginreviisorin valintaa valmisteleva toimikunta esittää, että virkaan valitaan hallintotieteiden maisteri Henri Seppänen Raumalta. Varalle esitetään valittavaksi turkulainen kauppatieteiden maisteri Anne Arvola.

Virkaan valittavaksi ehdotettu Seppänen työskentelee tällä hetkellä Rauman kaupungin talousjohtajan viransijaisena. Hän on toiminut ennen Rauman kaupungille tuloaan muun muassa Tilastokeskuksessa yliaktuaarin virassa sote- ja maakuntauudistuksen valmistelijana, Siuntion kunnan taloussuunnittelupäällikkönä sekä it-alan talousjohtotehtävissä.

Rauman kaupunginhallitus tekee päätöksen valinnasta kokouksessaan 5.11. Kaupunginreviisorin virka täytetään vuoden 2019 alusta lähtien.

Rauman kaupunginreviisorin virkaa haki 11 henkilöä, joista kuusi haastateltiin. Heistä neljä lähetettiin soveltuvuustesteihin.

Kaupunginreviisori vastaa kaupungin sisäisestä tarkastuksesta ja valvonnasta. Hän osallistuu tiiviisti riskienhallinnan koordinointiin sekä hallinnon kehittämiseen ja konsultointiin. Lisäksi hän toimii tehtävässään myös tarkastuslautakunnan esittelijänä.

Työhön kuuluu asetettujen tavoitteiden arviointi, hallinnon ja talouden kehityksen seuraaminen ja analysointi sekä konsernivalvonnan kehittäminen.