Ajankohtaista

Rauman kaupungintalon henkilöstöravintolan kilpailutusprosessi alkaa markkinavuoropuheluilla

Henkilöstöravintola Kertun ovi.

Rauman kaupunki aloittaa kaupungintalon henkilöstöravintola Kertun uuden toimijan kilpailutusprosessin markkinavuoropuhelulla. Ravintolapalveluita tuottaville yrittäjille suunnattu tilaisuus pidetään Kertussa keskiviikkona 23.3. klo 16.

Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on tiedottaa palveluntuottajille tulevasta kilpailutuksesta ja kartoittaa markkinoiden tilannetta.

– Tilaisuus antaa lisäksi palveluntuottajille mahdollisuuden esittää kommentteja tulevasta hankinnasta ja saada hankintaa koskevia lisätietoja, jotta tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla, hankintapäällikkö Vesa Tomminen kertoo.

Henkilöstöravintolatoiminnan lisäksi järjestäjän vastuulla on kaupungintalokorttelin kokous- ja edustustarjoilut. Yrittäjän on myös mahdollista kehittää toimintaa esimerkiksi kahvilapalveluilla ja laajentaa toimintaa tietyin ehdoin ilta-aikoihin ja viikonloppuihin.

Kutsu markkinavuoropuheluun taustatietoineen löytyy osoitteesta www.tarjouspalvelu.fi/rauma. Tilaisuuteen osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, joka pitää tehdä viimeistään maanantaina 21.3. klo 12 mennessä.