Rauman kaupunki esittäytyy UraStartti-messuilla 11.2.

urastartti_2019

Rekrytointitapahtuma UraStartti järjestetään Raumalla Kivikylän Areenalla tiistaina 11.2. klo 9–15. Osaaminen esiin on tänä vuonna messujen kantava teema. Rauman kaupunki esittäytyy messuosastolla 26-27. Messuille on vapaa pääsy.

– Rauman kaupungin osastolla voi jutella monella eri alalla työskentelevän kaupungin työntekijän kanssa ja saada lisätietoa kaupungin tarjoamista kesätyöpaikoista. Lisäksi jaetaan tietoa nuorten kesätyöviikoista sekä kesätyöpaikkatuesta, jota myönnetään sekä yksityishenkilöille että yrittäjille, jotka palkkaavat nuoria töihin, henkilöstön kehittämispäällikkö Jarna Laine kertoo.

Rauman osaston tunnistaa agenttiteemalla toteutetusta visuaalisesti ilmeestä.

Nuorisopalvelut tuovat Rauman messuosastolle onnenpyörän. Pyörää pyöräyttämällä saa mahdollisuuden vastata kaupunkia koskeviin kysymyksiin ja osallistua arvontaan. Messuosaston ohjelmaan osallistuneiden kesken arvotaan elokuvalippuja, Hesburgerin sekä keila- ja skeittihallin lahjakortteja ja laskettelureissu Himokselle. Messuvieraat saavat myös makeita maistiaisia!

UraStartti on Satakunnan suurin rekrytointitapahtuma. Messuilla esittäytyy noin 60 alueen yritystä ja toimijaa. Työnhakijat pääsevät tapaamaan yritysedustajia sekä tutustumaan opiskelu- ja uramahdollisuuksiin. Verkostoitumismahdollisuuksien lisäksi messuilla on tarjolla luentoja.

Urastartti-messut järjestää Rauman Nuorkauppakamari ry yhteistyössä Rauman kauppakamarin, Rauman kaupungin ja sanomalehti Länsi-Suomen kanssa.

www.urastartti.fi