Ajankohtaista

Rauman kaupunki ja WinNova kehittävät yhdessä alueen elinkeinoelämää

Ilmakuva Rauman keskusta-alueelta.

Rauman kaupunki ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jossa on sovittu erityisesti henkilöstön koulutus- ja kehittämissuunnittelun tuesta sekä ammatillisen osaamisen ja laadun varmistamisesta lisäkoulutuksen keinoin. Keskeistä oli myös molemminpuolinen sitoutuminen moniosaajamallin kehittämiseen.

− Rauman kaupunki on monipuolisen teollisen toiminnan kasvava keskittymä. Vahvan taloutemme perustana ovat vireä elinkeinoelämä ja korkea työllisyysaste, joilla turvaamme Rauman kaupungin elinvoimaisuuden ja kaupunkilaistemme palvelut. Panostamme kaupungin elinvoimaisuuteen monella sektorilla, Rauman kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen kertoo.

− Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö, jota tuemme jatkuvasti kehittämään osaamistaan. Pyrimme turvaamaan alueemme kattavan koulutustarjonnan monipuolisen elinkeinoelämän tarpeisiin. Siksi haluamme vaikuttaa aktiivisesti koulutuspaikkojen säilymiseen ja erityisesti tulevaisuuden alojen koulutuksen kehittymiseen. Tämän vuoksi meille on tärkeää tehdä yhteistyötä Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan kanssa, Johanna Luukkonen linjaa.

− WinNovan toiminta-ajatuksena on olla ammatillisen koulutuksen aktiivinen verkostoituja ja alueen kilpailukyvyn kehittäjä. Rakennamme asiakaskeskeisesti henkilökohtaisia osaamispolkuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Tarjoamme laadukkaasti ennakoituja, työelämää ja alueellista kehittämistä joustavasti tukevia koulutus-, kehitys- ja asiantuntijapalveluja. Yhteistyö Rauman kaupungin kanssa tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden kehittää ammatillisesti alueen elinkeinoelämää, WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz summaa.