Ajankohtaista

Rauman kaupunki järjestää uusille asukkaille infotilaisuuden 27.3.

Rauma järjestää asukkailleen Uuden asukkaan ilta -tilaisuuden, jonka tarkoituksena on kertoa Raumasta ja tehdä tutuksi kaupungin tarjoamia palveluja. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 27.3. klo 17–19.30.

Uuden asukkaan ilta alkaa palvelupiste Pyyrmanissa, jossa osallistujat toivottaa tervetulleeksi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kalle Leppikorpi. Lyhyen yleisesittelyn jälkeen osallistujat voivat omatoimisesti tutustua kaupungin palveluihin eri infopisteissä.

Kahvitarjoilun lisäksi lapsille on järjestetty oma puuhapiste. Ilta päättyy opastettuun Rauman oppaiden suunnittelemaan kiertoajeluun.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Raumalle hiljattain muuttaneet, jotka kaipaavat lisätietoa Raumasta ja kaupungin palveluista. Viisikymmentä tilaisuuteen ensin ilmoittautunutta saavat uimahallilipun, jonka voi vaihtaa kertarannekkeeseen Rauman uimahallin kassalla.

Uuden asukkaan ilta on osa Rauman Tarinan jalkauttamista kuntalaisille. Kaupunki on siirtymässä entistä osallistavampaan ja keskustelevampaan toimintakulttuuriin ja haluaa kannustaa myös uusia raumalaisia mukaan palveluiden kehittämiseen.

Keskustelu on illan aikana mahdollista sekä suomeksi että englanniksi.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/DC81D0CF48ECC122.par tai palvelupiste Pyyrmanissa, Valtakatu 2 A, puh. 02 834 5000.