Ajankohtaista

Rauman kaupunki mukana Lounais-Suomen ihmeen päivässä SuomiAreenalla 19.7.

SuomiAreena logolla original

Rauman kaupunki näkyy heinäkuussa Porissa myös SuomiAreenalla. Torstaina 19.7. klo 10–17 Etelärannassa järjestettävässä Lounais-Suomen ihme -tapahtumassa paneudutaan alueen talouskasvuun useiden mielenkiintoisten keskustelijoiden johdattamana. Rauman kaupunki on yksi tapahtuman järjestäjistä. Lisäksi läheisellä Uraputki-teltalla voi tavata myös raumalaisten yritysten edustajia.

Lounais-Suomen ihmeen päivä kokoaa politiikan, elinkeinoelämän, koulutuksen, hallinnon ja median pohtimaan keinoja, joilla työ ja tekijät saataisiin paremmin kohtaamaan toisensa. Puhujina on Lounais-Suomen merkittävimpien yritysten johtoa, valtakunnan ykköspoliitikkoja ja koulutuksen ammattilaisia. Ohjelmassa on myös taidetta, kulttuuria ja huumoria.

Tapahtuma-alueella Etelärannassa sijaitsee lisäksi Uraputki-teltta, jossa esitellään Lounais-Suomen alueen avoinna olevia työpaikkoja. Raumalta teltalle saapuvat Rauma Marine Constructions ja HKScan sekä Rauman kaupungin yrityspalvelujen edustajat.

Satakuntalaiset ja varsinaissuomalaiset toimijat huolehtivat yhdessä tapahtuman järjestelyistä. Lounais-Suomen päivän järjestävät Eurajoen kunta, Huittisten kaupunki, Hyvä PORE -hanke, Porin kaupunki, Prizztech, Rauman kauppakamari, Rauman kaupunki, Satakunnan ELY-keskus, Satakunnan kauppakamari, Satakunnan Yrittäjät, Satakuntaliitto, Turun kaupunki, Työ- ja elinkeinoministeriö, Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Varsinais-Suomen liitto.

Lounais-Suomen ihme -tapahtumapäivän ohjelma

Tutustu SuomiAreenan koko ohjelmaan

töihintänne.fi

 

Kuva: SuomiAreena/suomiareena.fi