Ajankohtaista

Rauman kaupunki mukana Valmet Automotiven Suomi-kiertueella

valmet_kierros_sirpa4

Valmet Automotive rekrytoi tänä vuonna 1000 uutta autonrakentajaa ja toimihenkilöä Uudenkaupungin autotehtaalle. Käynnistyneen 500 autonrakentajan rekrytointikampanjan myötä Valmet Automotive järjestää Suomi-kiertueen kahdeksassa kaupungissa huhti-toukokuun vaihteessa. Rauman kaupungin edustajia on mukana kiertueella esittelemässä vuokra-asuntotarjontaa sekä asumista Raumalla. Uusikaupunki on Raumalta vain noin tunnin ajomatkan päässä.

Rekrytointia tukevalla Suomi-kiertueella Valmet Automotive tarjoaa autoteollisuuden tehtävistä kiinnostuneille mahdollisuuden keskustella työpaikoista ja niihin liittyvistä tekijöistä rekrytointiammattilaisten, henkilöstön edustajien sekä Uudenkaupungin, Laitilan ja Rauman sekä TE-toimiston edustajien kanssa.

– Raumalla on vapaita vuokra-asuntoja ja runsaasti myynnissä olevia asuntoja. Otamme ilolla vastaan Valmet Automotiven uusia työntekijöitä perheineen asumaan ja viihtymään Raumalle, kiertueella Rauman kaupunkia edustava johdon assistentti Sirpa Liukkonen kertoo.

Vuokra-asuntoa hakevan on helppo tutustua Rauman asuntotarjontaan osoitteessa rauma.fi/vuokra-asunnot. Uuden asukkaan asettumista Raumalle ja palvelujen löytämisen helpottamiseksi Rauman kaupungin nettisivuilta löytyy osio myös uudelle asukkaalle rauma.fi/uusiasukas.

Rauman kaupungin vuokra-asuntorekisterissä vuokra-asunnot.rauma.fi vuokranantajat voivat maksutta ilmoittaa asuntonsa vuokralle.

Suomi-kiertueen kaupungit ja ajankohdat

1. Kemi 24.4.2018 5. Kotka 3.5.2018
2. Oulu 25.4.2018 6. Vantaa 4.5.2018
3. Vaasa 26.4.2018 7. Lieksa 7.5.2018
4. Kouvola 2.5.2018 8. Kajaani 8.5.2018

 

Lue lisää autotehtaansankarit.fi