Ajankohtaista

Rauman kesän ja Pitsiviikon ohjelmaa kerätään parhaillaan

Rauman Raatihuone ja kaupunkijuna kesällä kauppatorilla.

Kesää ja Pitsiviikkoa koskevia tapahtumia kerätään nyt. Ilmoita tapahtuma-, ohjelma- ja näyttelytiedot sähköisellä lomakkeella 18.3. mennessä. Tapahtumakesä lähestyy jälleen!

– Kesän tapahtumista tulee jo paljon kyselyjä, joten nyt on oikea hetki kerätä tietoja, Rauman kaupungin matkailuneuvoja Jenna Ylipuranen sanoo.

Lomakkeella lähetetty tieto tavoittaa sekä matkailun että kulttuuripalvelujen yksiköt samalla kertaa. Tapahtumien ilmoittaminen on helppoa, mutta lomake tulee täyttää huolellisesti.

– Sähköisellä lomakkeella tapahtumanjärjestäjät tavoittavat kerralla oikeat tahot. Näin ollen myös meidän työmme kesän ohjelmaa ja tapahtumia kootessa selkeytyy, koska tietoja ei tarvitse kerätä enää erikseen, vastaava kulttuurituottaja Leila Stenfors kertoo.

Tapahtumista, ohjelmasta ja näyttelyistä kannattaa ilmoittaa, sillä Rauman kesän runsasta tapahtumatarjontaa tuodaan esiin muun muassa matkailuneuvonnassa, messuilla, esitteissä sekä Pitsiviikon ohjelmassa. Myös kaupungin nettisivut ja tapahtumakalenteri välittävät tietoa tapahtumista.

– Ohjelmajärjestäjät tavoittavat kauttamme laajan kohdeyleisön, kuten matkailijat, tapahtumakävijät ja kaupunkilaiset, Ylipuranen muistuttaa.

Ilmoita tapahtuma tästä!