Ajankohtaista

Rauman kesän ohjelma- ja tapahtumatarjonnasta kerätään tietoja 20.3. asti

Seikkauluretki Pitsiviikko EwelinaDobosz

Rauman tulevan kesän ohjelma- ja tapahtumatietoja kootaan parhaillaan yhteen. Ohjelmasisältöjä ja tapahtumia voi ilmoittaa sähköisellä lomakkeella 20.3. asti.

Ohjelmaa voivat tuottaa muun muassa yhdistykset, seurat, järjestöt, yritykset ja yksittäiset toimijat. Tapahtuma-, ohjelma- ja näyttelytietoja jaetaan kaupungin kanavissa, kuten nettisivuilla ja tapahtumakalenterissa.

– Toivomme, että kesätapahtumat voidaan järjestää ja Rauman kesä innostaa matkailijat jälleen liikkeelle. Odotamme tulevaa kesää jo innolla, matkailuneuvoja Jenna Ylipuranen sanoo.

Ilmoitetut tiedot liitetään osaksi joko Pitsiviikon tai koko kesän ohjelmakokonaisuutta, ja ohjelmaa tuodaan esiin kaupungin sähköisissä kanavissa. Rauman matkailuneuvonta hyödyntää ohjelma- ja tapahtumatietoja asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa.

– Rauman kaupunki täyttää tänä vuonna 580 vuotta. Toivottavasti myös juhlavuosi inspiroi toimijoita kesän ohjelmasuunnittelussa. Sisältöideointia voi tehdä laajasti lapsille, nuorille, matkailijoille tai kaupunkilaisille. Aiheina voivat olla esimerkiksi yksittäiset runoesitykset, konsertit tai tanssisoolot sekä useana päivänä toistuvat ohjelmat, vastaava kulttuurituottaja Leila Stenfors muistuttaa.

Toimijat vastaavat itse tapahtuman ja ohjelmasisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta. Kaupunki huolehtii kokonaisuuden markkinoinnista – sekä Pitsiviikon että koko kesän aikana järjestettävän ohjelman osalta.

– Kannustamme toimijoita ilmoittamaan ohjelmasta ajoissa, jotta pääsemme myös pikimmiten markkinoimaan kokonaisuutta. Tapahtumatietoja voi lähettää sähköisellä lomakkeella vielä määräajan jälkeenkin, mutta 20.3. jälkeen ilmoitetut tiedot eivät välttämättä ehdi osaksi markkinointimateriaalia, Stenfors sanoo.

Linkki ohjelmahaun lomakkeeseen löytyy myös osoitteesta www.pitsiviikko.fi.