Rauman museoissa kahvitellaan loppiaisviikonloppuna

Flora_Danica_Lönnströmin_mediakuva

Rauman museoissa järjestetään erikoisohjelmaa sekä kahvitteluhetkiä loppiaisviikonloppuna 4.–5.1.2020. Tänä vuonna toteutuu jo neljännen kerran Rauman museoiden yhteinen vuoden aloitus leppoisan loppiaistapahtuman merkeissä. Joulun ja vuodenvaihteen juhla-aika päätetään hetkeen kulttuurin ja taiteen parissa.

Loppiaiskahvit Rauman merimuseossa 4.1.
Rauman merimuseo on avoinna lauantaina 4.1. klo 11–17. Purjelaivasalissa on jaossa poistokirjoja ja museokaupassa on inventaarioale. Kahvi-, mehu- ja korpputarjoilu.

Näyttelyihin pääsee museon pääsymaksulla tai Museokortilla.

Loppiaiskahvit Lönnströmin kotimuseossa 5.1.
Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseo on avoinna sunnuntaina 5.1. klo 12–16. Opastettu kierros tehtailijapariskunnan kotiin järjestetään klo 14. Kahvi- ja mehutarjoilu.

Museoon pääsee pääsymaksulla tai Museokortilla. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Loppiaiskahvit Rauman taidemuseossa 5.1.
Rauman taidemuseo on avoinna sunnuntaina 5.1. klo 11–16. Opastettu kierros Porin taiteilijaseuran näyttelyyn pidetään klo 12. Lasten taidebingoa on ohjelmassa koko päivän. Kahvi- ja mehutarjoilu.

Museoon pääsee pääsymaksulla tai Museokortilla. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Loppiaiskahvit Rauman museon Marelassa 5.1.
Marela on avoinna sunnuntaina 5.1. klo 11–16. Klo 13 kuullaan luento Marelan naiset, FT museoamanuenssi Minna-Liisa Salonsaari. Klo 15 järjestetään erikoisopastus Liekistä ledvaloon – valaistus kaduilla ja kodeissa. Lasten kuvasuunnistusta on ohjelmassa koko päivän ajan. Kahvi- ja mehutarjoilu.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Rauman museon ystävät ry:n kanssa.
Museoon pääsee pääsymaksulla tai Museokortilla. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Lastenlauantait ja päivystävät museot saavat jatkoa

Vuoden 2020 aikana jatkuvat myös suuren suosion saaneet lastenlauantai-tapahtumat ja keskiviikkojen päivystävien museoiden ilta-aukioloajat. Lastenlauantaiden ja päivystävien museoiden aikataulut ohjelmineen julkaistaan tammikuussa.