Ajankohtaista

Rauman nuorisovaltuusto järjestää kevätkilpailun 19.4.–16.5.

Nuoria istuskelemassa Otanlahden rantakallioilla.

Rauman nuorisovaltuusto järjestää kevätkilpailun 19.4–16.5. Kilpailuun osallistuvien tulee suunnitella Rauman nuorisovaltuuston Facebook-sivulle uusi kansikuva. Aiheena on nuoret Raumalla. Kilpailu on suunnattu 10–28-vuotiaille nuorille.

– Pohtiessamme nuorisovaltuuston jäsenten kanssa kevätkilpailun aihetta kävi ilmi, että Facebook-sivun kansikuva kaipaa uudistusta. Kuvapankkikuvan käyttämisen sijaan nuorisovaltuustolaiset halusivat osallistaa suunnitteluun raumalaisia nuoria, nuoriso-ohjaaja Nina Kuusisto-Huuskonen kertoo.

Kilpailuun voi osallistua esimerkiksi valokuvalla, piirustuksella tai maalauksella. Myös mietilauseet ja runot käyvät, jos ne on mitoitettu muutamaan lauseeseen.

Kilpailuteokset ja mahdolliset kilpailuun liittyvät kysymykset tulee lähettää viimeistään 16.5. osoitteeseen nuorisopalvelut@rauma.fi. Kilpailuun osallistuessa tulee ilmoittaa myös oma nimi, ikä ja yhteystiedot.

Kevätkilpailun voittaja julkistetaan torstaina 27.5. Kolme parasta teosta palkitaan. Voittaja palkitaan Polar Unite -fitnesskellolla. 2. ja 3. sijalle yltäneet saavat palkinnoksi JBL Go Bluetooth -kaiuttimen.