Ajankohtaista

Rauman nuorisovaltuusto järjestää vaalipaneelin 20.5.

Rauman nuorisovaltuuston logo.

Rauman Nuorisovaltuusto järjestää vaalipaneelin torstaina 20.5. klo 17–19. Vaalipaneeli striimataan Rauman kaupungin YouTube-kanavalle, ja sitä voivat seurata kaikki aiheesta kiinnostuneet. Panelistit ovat mukana etänä Teamsin välityksellä.

– Nuorisovaltuusto koki, että vaalipaneelille on tarvetta ja lähdimme innokkaana työstämään sitä alkuvuodesta. Vaalipaneelin järjestämisestä on huolehtinut nuorisovaltuuston sisältä koottu kuuden nuoren työryhmä, nuorisovaltuuston puheenjohtaja Noora Niemi kertoo.

Vaalipaneelin työryhmä on koonnut kysymysrungon liittyen ajankohtaisiin asioihin ja nostanut esiin asioita, jotka puhuttavat nuoria. Aiheina ovat muun muassa nuorten työllisyys, nuorten ja nuorten aikuisten paluumuutto Raumalle sekä Rauman mielenterveyspalvelut.

– Haluamme myös osallistaa kaupunkilaisia, joten kaupunkilaisilla on mahdollisuus lähettää omia kysymyksiään paneeliin, Niemi sanoo.

Kysymyksiä voi lähettää Facebookissa Rauman nuorisovaltuusto -sivun kautta, Instagramissa tilille @nuva_rauma ja sähköpostitse nuorisopalvelut@rauma.fi perjantaihin 7.5. asti.

Rauman nuorisovaltuusto on lähettänyt puolueille sähköpostia, ja puolueita pyydetään ilmoittamaan panelistinsa perjantaihin 7.5. mennessä.