Ajankohtaista

Rauman nuorisovaltuusto toteuttaa joulukalenterin sosiaalisessa mediassa

Tonttu ja joulupukki Vanhassa Raumassa tervehtimässä lapsia.

Rauman nuorisovaltuusto piristää alkanutta joulukuuta sosiaalisessa mediassa toteutettavalla joulukalenterilla. Joulukalenterijulkaisut ovat nähtävissä Rauman nuorisovaltuuston Facebook-sivulla ja Instagram-tilillä @nuva_rauma.

– Kalenterin luukuista paljastuu muun muassa erilaisia arvontoja ja kilpailuja, joihin voi osallistua Facebookin puolella. Lisäksi nuoret ovat suunnitelleet emojivisan. Joulukalenterissa jaetaan myös jouluisia reseptejä ja tarinoita, nuoriso-ohjaaja Nina Kuusisto-Huuskonen kertoo.

Nuorisovaltuuston sometyöryhmä paljastaa, että luvassa on myös kaupungin virkamiesten haastatteluja. Luukun takaa saattaa joku päivä paljastua myös jouluinen etsintätehtävä.

– Nuoret ovat ideoineet joulukalenterin sisällön itsenäisesti innostuneella meiningillä. Nuorisovaltuusto on toteuttanut arvontoja ennenkin sosiaalisessa mediassa, mutta joulukalenteriin panostettiin vielä aiempaa enemmän, Kuusisto-Huuskonen sanoo.

Joulukalenterikokonaisuuden suunnittelusta, toteutuksesta ja julkaisuista vastaa Nuorisovaltuuston sometyöryhmä.

Arvonta- ja kilpailupalkintoina on erilaisia jouluisia tuotteita sekä lahjakortteja. Lahjakortteja ovat lahjoittaneet muun muassa Ravintola Buena Vista, Rauman Puistokahvila ja Kontion Konditoria Oy.

Kalenterin ensimmäisestä luukusta paljastui keskiviikkona 1.12. Fazer Patukat -joulukalenterin arvonta. Arvontaan voi osallistua nuorisovaltuuston Facebook-sivulla torstaihin 3.12. asti.