Ajankohtaista

Rauman taajuudella -mobiilikaupunkiseikkailua voi pelata vielä 16.6. asti

Rauman taajuudella -mobiilipakopeli

Kesäkuussa 2021 avattu Rauman taajuudella -mobiilikaupunkipeli on pelattavissa vielä 16.6. asti. Omalla mobiililaitteella pelattava virtuaalinen kaupunkiseikkailumysteeri kuljettaa pelaajia ympäri Vanhaa Raumaa noin kahden kilometrin matkan. Samalla ratkotaan arvoituksia, jotka johdattavat pelaajaa eteenpäin.

– Peliä on pelattu vuoden aikana todella mukavasti. Mobiiliseikkailu on liikuttanut ihmisiä vuoden aikana yli 8700 kilometriä, Rauman kaupungin kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen kertoo.

Rauman taajuudella mobiilikaupunkiseikkailu on saanut myös tunnustusta.

– Peli voitti huhtikuussa Tampereella järjestetyssä Suomen Nuorkauppakamarien vuosikokouksessa Vuoden projekti 2021 -palkinnon, Saarinen iloitsee.

Jos ryhmässä on enemmän kuin 5 henkeä, pelaajia suositellaan jakautumaan kahteen porukkaan. Peli on pelattavissa maksutta omalla mobiililaitteella Vanhan Rauman ympäristössä.

Rauman taajuudella -peli soveltuu kaikenikäisille, mutta edellyttää luku- ja kirjoitustaitoa. Perheen pienimmät voivat pelata aikuisten seurassa. Seikkailun kesto on noin puolitoista tuntia.

Lisätietoja ja ohjeet pelin aloittamiseen löytyvät Rauman taajuudella -pelin nettisivuilta, Facebookista sekä Instagramista.

Pelin on toteuttanut Rauman Nuorkauppakamari yhdessä Rauman kaupungin ja yritystoimijoiden kanssa.