Rauman taidemuseon leivintupaan aukeaa heinäkuussa KaffeBar Pop-up Ilona

Rauman taidemuseon leivintuvan sisäänkäynti.

Rauman taidemuseon leivintupaan aukeaa keskiviikkona 1.7. Wanhan Rauman KaffeBarin ylläpitämä pop-up-kahvila. Taidemuseon sisäpihalla sijaitsevassa leivintuvassa toimi kesällä 2019 Ruokapuoti Lumon ylläpitämä koeluontoinen Vegaanikahvila Kosti. Pop-up-kahvila sai paljon positiivista palautetta asiakkailtaan sekä museovierailta, joten kesäkahvila päätettiin toteuttaa myös kesällä 2020.

Kahvilayrittäjäksi ryhtyy Wanhan Rauman KaffeBar. Viimevuoden tapaan kahvilan seinille on ripustettu taidenäyttely, jonka taiteilija on tänä kesänä Ilona Tala. Talan näyttely Coutryside on jo aikaisemmin kesäkuussa auennut taidemuseon piha-alueelle. Kahvilan sisätiloissa on esillä Talan maalauksia, ja kahvila nimettiin taiteilijansa mukaan KaffeBar Pop-up Ilonaksi. Värikkäitä eläinveistoksia voi ihailla kahvikupillisen äärellä, sillä kahvilan asiakaspaikkoja on sijoitettu erityisesti ulos tartuntariskien vähentämiseksi. Pop-up-kahvilan valikoimaan kuuluu perinteisten kahvilatuotteiden lisäksi lapskoussi.

KaffeBar Pop-up Ilona aukeaa 1.7. ja on avoinna museon aukioloaikoina tiistaista sunnuntaihin klo 10-17. Kahvilan poikkeavia aukioloaikoja voi seurata facebookista https://www.facebook.com/wanhanraumankaffebar/ tai instagramista @kaffebar_ilona.