Ajankohtaista

Ilta, jolloin kaikki on toisin -ilmaistapahtuma ihastuttaa Rauman taidemuseossa 22.9.

Rauma Triennalen avajaiset, kuva: Jari Nieminen.

Rauman taidemuseossa järjestetään Imagine! Mitä jos! Rauma Triennalen päätösviikon kunniaksi Ilta, jolloin kaikki on toisin -ilmaistapahtuma torstaina 22.9. klo 18–21.30.

Tapahtuman aikana taidemuseoon on ilmainen sisäänpääsy. Sisäpiha on valaistu tunnelmallisesti ja kävijöitä palvelee illan ajan Osteria Da Filippon Filippo in Strada -vaunu, jonka suussa sulavat pizzat ja muut herkut lämmittävät viilenevässä illassa.

Ohjelmassa on myös maksuttomia opastuksia – klo 18.15 kaikille taiteesta kiinnostuneille ja klo 19 kouluikäisille lapsille.

Illan aikana esiintyy ensi kertaa K-70-performanssiklubi, jonka tarkoituksena on tuoda esille varttuneemman raumalaisen väestön performanssiesityksiä ja luomisvoimaa. K-70-klubi esiintyy klo 18.30 ja 19.30 taidemuseon sisätiloja kiertäen.

Kello 20 sisäpihan lavalla esiintyy elektronista tanssimusiikkia tarjoileva ihmiskone Vokologi eli raumalainen äänitaiteilija ja muusikko Heikki Vastiala. Illan päättää klo 21.10 mediataiteilija tiainen.niko.xyz AV-live esityksellään.