Rauman uimahallissa uidaan kuntokampanjan merkeissä 1.–31.3.

uima-allas, allas- uimahalli

Uintikampanja järjestetään Rauman uimahallissa tuttuun tapaan maaliskuussa. Ui kesäksi kuntoon -kampanjaa kehitetään, minkä vuoksi Uimaliitto ei vastaa koordinoinnista tänä vuonna.

– Haluamme Rauman uimahallilla kannustaa ihmisiä pitämään huolta kunnostaan. Uimahallin henkilökunta haluaa tarjota tutuksi tulleen uintikampanjan asiakkailleen, vaikka Uimaliitto pitääkin välivuoden, Rauman uimahallin esimies Joni Penttilä kertoo.

Kampanja on suunnattu kaikenikäisille uimataitoisille Raumalla ja lähikunnissa. Uintikampanja ei juurikaan poikkea edellisvuodesta. Tänä vuonna kuitenkin kilpaillaan ainoastaan Rauman ja lähikuntalaisten asukkaiden kesken – ei valtakunnallisesti.

Uimahallin aulassa täytetään osallistumislipuke, johon kirjataan uidut metrit tai vesijumpat ja -juoksut minuutteina. Lipukkeet säilytetään uimahallissa kansioissa. Lipukkeisiin tehdään kirjaus joka kerta, kun käydään uimassa tai jumpassa kampanja-aikana.

Parhaat uimarit ja jumppaajat palkitaan Rauman uimahallin toimesta. Myös kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Palkintoina on 10 kerran uintilatauksia sekä uintiaiheisia tavarapalkintoja.