Ajankohtaista

Raumanmeren juhannuksen lipunmyynti käynnistynyt ennätysvilkkaana

Suomen suurin juhannusjuhla, Raumanmeren juhannus on julkistanut lisää kotimaisia huippuartisteja esiintyjäkaartiinsa. Festivaalitapahtumaan saapuvat Haloo Helsinki!, Vesala, Evelina, Alex Mattson, Tippa-T ja View. Jo aiemmin julkistettuja artisteja ovat muun muassa saksalainen eurodance-jätti Scooter, Showtek, Tungevaag & Raaban ja Günther. Lisäksi The Rasmus tekee RMJ:ssa kesän ainoan Suomen-keikkansa. Muita festivaalin kotimaisia huippuartisteja ovat muun muassa Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, JVG, Kaija Koo, Sanni, Teflon Brothers, Apulanta, Popeda ja Yö.

Raumanmeren juhannuksen lipuista on myyty jo reilu kolmannes, yli 20 000 kappaletta. Kaikkiaan kolmipäiväiseen festivaaliin Rauman Otanlahdessa 22.-24.6. odotetaan noin 60 000 hengen yleisöä.

– Lipunmyynnin vahva alku on ylittänyt kaikki odotuksemme. Näyttää vahvasti siltä, että RMJ tullaan myymään loppuun jo ennakkoon, kertoo festivaalin markkinointipäällikkö Jyri Heikkinen.

Viimevuotiseen tapaan festivaalin majoitusalueelle nousee kaikkiaan tuhannen valmiiksi pystytetyn teltan kylä. Kaikki tuhat telttaa pystytetään festivaalialueelle valmiiksi, joten yleisön ei tarvitse ottaa mukaan raskaita varustuksia. Suomen suurimman telttakylän lisäksi alueelle tulee runsaasti muita majoitusvaihtoehtoja.

Viime vuonna pitkän tauon jälkeen järjestetty RMJ keräsi 25.-26.6. yli 30 000 kävijää ja yleisö pääsi nauttimaan huipputason ulkomaisista ja kotimaisista artisteista. RMJ:n pääesiintyjinä nähtiin muun muassa David Guetta ja Jason Derulo yli 60 koti- ja ulkomaisen artistin ohella. Viime kesän tunnelmia voi katsoa virallisesta Aftermoviesta.