Ajankohtaista

Raumasta joulukaupunki -hanke esittäytyy Brummin VappuSpecialissa

Jouluinen Rauma Flikk -patsas , kuvaaja Elmeri Elo.

Raumasta joulukaupunki -kehittämishanke esittäytyy vappuaattona perjantaina 30.4. Kulttuurikuppila Brummin järjestämässä VappuSpecial-tapahtumassa, joka on seurattavissa Brummin YouTube-kanavalla klo 16.30-21.30.

Kaupungin noin 15 minuuttia kestävä ohjelmavuoro alkaa klo 18.20. Jouluinen tervehdys alkaa kaikille tutulla joululaululla, jonka on rauman kielelle kääntänyt Tapio Niemi. Hän myös esittää laulun Markku Pekosen ja Risto Kuparin säestämänä. Jouluisissa merkeissä on haastateltavana kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen, joka avaa joulukaupunkitavoitteita ja suunnitelmia. Kaupungin osuuden päättää jouluinen Rauma-visa, johon yleisö voi osallistua virtaalisesti.

− Koemme, että vappu on oiva aika kertoa raumalaisille, mitä meillä on joulun suhteen valmisteilla. Yhtenä tavoitteenahan on joulun ympärivuotisuus, ja vappuunkin liittyy toisinaan pientä tonttuilua, Satu Saarinen toteaa pilke silmäkulmassaan.

VappuSpecial-tapahtuman koko ohjelma löytyy Kulttuurikuppila Brummin nettisivuilta osoitteesta www.brummi.fi. Tapahtuma on maksuton, mutta yleisö voi halutessaan maksaa tukilipun.

Linkki Brummin YouTube-livestriimiin, joka alkaa 30.4. klo 16.30.