Ajankohtaista

Robin Packalen esiintyy nuorten Youth of Savila -tapahtumassa Pitsiviikolla 27.7.

Robin Packalen, pressikuva, kuvaaja Atte Mäläskä.

Raumalaisille nuorille järjestetään keskiviikkona 27.7. Youth of Savila -tapahtuma, jonka pääesiintyjä on supersuosittu Robin Packalen. Paikallisia nuorten bändejä haetaan parhaillaan mukaan.

– Artistitoive on tullut suoraan nuorilta, joten on upeaa saada Robin Raumalle. Nuorten omilla bändeillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä lämppäämään huippuartistia, nuorisopäällikkö Rea Poikonen iloitsee.

Tapahtuman kesto määrittyy lopullisen esiintyjämäärän mukaan.

– Alustavan suunnitelman mukaan Youth of Savila starttaa klo 18 ja päättyy klo 22. Robin nousee lavalle klo 21, Poikonen kertoo.

Musiikintäyteinen maksuton ja päihteetön tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti raumalaisille nuorille, mutta keikkoja ovat tervetulleita seuraamaan kaikki kiinnostuneet.

– Pääesiintyjä kiinnostaa varmasti suurta yleisöä, joten kannustan nuoria saapumaan hyvissä ajoin paikalle, Poikonen sanoo.

Nuoret voivat ilmoittaa bändejään mukaan tapahtumaan maanantaihin 11.7. asti sähköpostitse osoitteeseen jennika.vataja@rauma.fi. Tarkempia tietoja tapahtumasta julkaistaan osoitteessa nuortenrauma.fi/nuortentapahtumat ja Instagramissa @nuortenrauma.

Youth of Savila -tapahtuma on osa Rauman Pitsiviikon ohjelmaa. Kaupunkifestivaalin koko ohjelma löytyy osoitteesta pitsiviikko.fi.

Kuva: Atte Mäläskä