Ajankohtaista

Runoluuri-tempaus ilahduttaa ikäihmisiä Raumalla

Runoluuri-kuvituskuva

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyössä kaupungin vanhuspalveluiden kanssa Runoluuri-tempauksen Raumalla. Runoluurin avulla halutaan tuoda virkistystä ikäihmisten päivään vapaaehtoisten lausumien runojen avulla.

Ikäihmiset voivat toivoa itselleen runohetkeä valitsemallaan teemalla, jonka jälkeen heille soittaa vapaaehtoiseksi ilmoittautunut ja soittaja lausuu runon puhelimitse. Vapaaehtoiseksi runopuhelun soittajaksi voi ilmoittautua kuka tahansa aiheesta kiinnostunut. Vapaaehtoiset ohjeistetaan tehtävään, ja heidän käytössään on Siskojen ja Simojen sekä asiantuntijoiden koostama Runopankki.

Itselleen tai läheiselleen voi toivoa runopuhelua numerosta 09 3152 4400, 6.4.–12.5. maanantaista torstaihin klo 9–12. Runoa voi toivoa teemoista ilo ja onni, isänmaa, luonto, perhe ja koti tai rakkaus ja ystävyys. Puhelinsoitolle voi toivoa myös sopivaa ajankohtaa.

Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen runoluuri@siskotjasimot.fi. Ilmoittautuessa tulee kertoa oma nimi, puhelinnumero ja asuinpaikkakunta. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta löytyvät Siskojen ja Simojen verkkosivuilta www.siskotjasimot.fi/runoluuri.