Ajankohtaista

Senioreiden kulttuuriviikot tarjoavat monipuolista ohjelmaa 2.-15.10.

Seniorien kulttuuriviikkojen konsertti pääkirjastossa

Maanantaina 2.10. alkavat Senioreiden kulttuuriviikot tarjoavat jälleen kiinnostavaa ja ajankohtaista kulttuuriohjelmaa kaikille raumalaisille. Kahden viikon aikana 2.-15.10. paikalliseen kulttuuritarjontaan voi tutustua kymmenissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Kulttuuriviikot alkavat tuolijumpalla ja bussikierroksella

Tämän vuoden teeman mukaisesti ikäpolvet kohtaavat kulttuuriviikkojen tapahtumissa. Ikäihmisten ja kaupungin iltapäiväkerholaisten yhteisiä tuolijumppatuokiota järjestetään kulttuuriviikkojen aikana Järjestötalolla ja Kourujärven koululla. Rauman musiikkiopiston lapsi- ja nuorisokuorot esiintyvät Laulun iloa -konserteissa Linnavuoren palvelukeskuksessa ja Kaunisjärven vanhainkodissa. Torstaina 5.10. kaupungintalolla julkaistaan Rauman päiväkotilasten Käsi kädessä – Suomi100 -tilateos, jonka toteuttamisessa ovat julkaisupäivänä mukana myös Ikähmisten neuvoston jäsenet.

Maanantaina 2.10. klo 17 järjestettävälle opastetulle bussikierrokselle voi ilmoittautua perjantaihin 29.9. asti. Kierroksella tutustutaan Sinisaaren ja Lonsin kaupunginosien kiinnostavaan historiaan ja nykypäivään Tapio Niemen johdolla.

Senioreiden kulttuuriviikkojen ohjelmaesitteet ovat jaossa muun muassa Palvelupiste Pyyrmanissa, pääkirjastossa ja Rauman Palvelutorilla. Ohjelma löytyy myös nettisivuilta osoitteesta rauma.fi/senioreiden-kulttuuriviikot