Ajankohtaista

Silakkamarkkinat tuovat muutoksia keskusta-alueen liikennejärjestelyihin 13.–16.9.

silta teatterin edustalla

Rauman Silakkamarkkinat järjestetään tulevana viikonloppuna 15.–16.9. Kanalinrannassa. Markkinajärjestelyt aiheuttavat keskustan alueella muutoksia liikenne- sekä pysäköintijärjestelyihin torstaista 13.9. klo 16 alkaen.

Aikaisempien vuosien mukaisesti markkinapaikka sijoittuu Kanalinrantaan välillä Kanavakatu – Lyseokatu – Kalliokatu. Markkina-alueeseen kuuluvat myös kaupunginteatterin ja pääkirjaston edustat, osa Alfredinkatua sekä kirjaston ja teatterin pysäköintialue.

Kanavakatu ja Kanalinranta suljetaan liikenteeltä ja pysäköinti kielletään torstai-iltapäivästä 13.9. klo 16 alkaen. Pysäköinti on kielletty Lyseokadulta Kalliokadulle, Saunasiltaan asti. Myös ajoneuvoilla ajo on kielletty samalla katuosuudella.

Lisäksi liikennöinti kielletään Aittakarinkadulta teatterin edustalle Kaijaan perjantaista 14.9. klo 8 alkaen.

Kyseiset liikenne- ja pysäköintirajoitukset ovat voimassa markkinoiden ajan sunnuntaihin 16.9. klo 20 asti.

Markkinavieraat voivat pysäköidä autojaan esimerkiksi Karin kentälle (Sahankadun ja Alfredinkadun kulmaus) sekä Rauman kaupungintalon parkkialueelle.

Silakkamarkkinat ovat avoinna lauantaina 15.9. klo 9–17 ja sunnuntaina 16.9. klo 9–16. Markkinat järjestää Lions Club Rauma Reimari.

Silakkamarkkinoiden aluekartta, liikenne- ja pysäköintijärjestelyt 2018