Ajankohtaista

Sosiaalipalvelut järjestää terveysiltapäivän 27.5.

Rauman kaupungin sosiaalipalvelut järjestää yhteistyökumppaniensa kanssa maanantaina 27.5. klo 12–15 kaikille avoimen ja maksuttoman terveysiltapäivän. Tapahtumapaikkana toimii Tukipalveluyksikkö Osmosen talo osoitteessa Alfredinkatu 5. Osmosen talo on kaiken ikäisten päihteetön hyvän mielen kohtaamispaikka.

Terveysiltapäivän aikana on tarjolla terveysneuvontaa ja rokotusinfoa, verenpaineen ja verensokerin mittausta sekä korva-akupunktiota. Kahvin äärellä voi tarkastella omaa tilannettaan vastaamalla alkoholinkäytön riskikartoituksen ja masennusseulan kysymyksiin. Samalla voi varata henkilökohtaista keskusteluapua, jos kaipaa tukea arjen vastoinkäymisissä selviämiseen.

Päihdeklinikka ja Sillanpielen toimintakeskus, Rauman Seudun Mielenterveysseura, Osmosen talo, Rauman Seudun Katulähetys ja Toivontalo tekevät tiivistä yhteistyötä kuntalaisten hyväksi. Säännöllisen asiakasraadin kuulemisen avulla halutaan tarjota toimintaa, jolle juuri nyt koetaan olevan tarvetta.

Myös terveysiltapäivä toteutuu saadun asiakaspalautteen perusteella. Tapahtumailtapäivä palvelee useita raumalaisia, jotka arjessa jäävät vaille säännöllistä terveyden seurantaa. Kaikki yhteistyökumppanit ovat terveysiltapäivässä tavattavissa.

Terveysiltapäivä 27.5. -mainos