Suomen suurin kesätyöntekijäsauna järjestetään Raumalla 13.6.

RAUMA RACE -SEIKKAILU ODOTTAA

Vetovoima- ja kuntaranking-tilastojen kärjessä viime aikoina komeillut Rauman seutu ei hengähdä kesälläkään, kun kaupunkiin saapuvat lukuisat kesätyöntekijät toivotetaan nyt ensimmäistä kertaa tervetulleiksi kaupunkiin Rauma Race -suunnistuksen ja Suomen suurimman kesätyöntekijäsaunan merkeissä.

Rauman Nuorkauppakamarin, Kauppakamarin, Rauman kaupungin ja Eurajoen kunnan järjestämä kesätyöntekijätapahtuma järjestetään torstaina 13.6. kello 16.30 alkaen. Tapahtuma polkaistaan käyntiin Vanhan Rauman sydämestä kauppatorilta, josta suunnistukseen ilmoittautuneet kesätyöntekijät lähtevät kiertämään Rauma-aiheisia tehtävärasteja keskellä maailmanperintökohdetta.

Rasteilla visaisäntinä toimivat ja toimintaansa esittelevät tapahtuman kumppaniyritykset ja -tahot Rauman kaupunki ja Eurajoen kunta, RMC, Oras, TVO/Posiva, Metsä Fibre, UPM, Alfa Laval Aalborg, Satatuote, Steerprop sekä Kongsberg.

Kesätyökaupunkiin tutustuttavan rastikierroksen viimeinen etappi löytyy meren ääreltä, vasta-avatusta Löylymestarista, jossa järjestetään illalla Suomen suurin kesätyöntekijäsauna. Tapahtumaan tavoitellaan kaikkiaan noin 200 osallistujaa, jotka ovat jo valmistuneita tai parhaillaan ammatti- tai korkeakoulututkintoa suorittavia opiskelijoita.

– Luvassa on toiminnantäyteinen iltapäivä, jossa samalla kertaa tutuksi tulee kaupunki sekä muut seudulle saapuneet kesätyöntekijät. Mikäs sen parempaa kuin verkostoituminen saunan lauteilla merinäköalalla! Tavoitteena on saada tapahtumasta jokavuotinen perinne, projektipäällikkö Ida Thomsen Rauman Nuorkauppakamarista kertoo.

– Rauma Racen tavoitteena on varmistaa, että seudulle kesätöihin saapuvat nuoret pääsevät kunnolla mukaan kesäkotikaupunkinsa sykkeeseen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin töiden ohella, Thomsen sanoo.

Rauma Racen ilmoittautumislinkki kesätyöntekijöille avoinna torstaihin 6.6. asti http://bit.ly/2VouSuK.

Facebook-tapahtumaan pääset tästä.