Ajankohtaista

Suunnittele Raumalle oma t-paita -kilpailu käynnistyy

Rauman kaupunki järjestää suunnittelukilpailun, jossa tehtävänä on suunnitella Raumalle oma printti-t-paita kesäksi. Kilpailu käynnistyy 3.4. ja jatkuu 24.4. saakka.

Tavoitteena on, että työssä tuodaan esille, miltä kotikaupunki näyttää ja mikä kuvastaa parhaiten Raumaa ja raumalaisuutta. Suunnittelun tueksi inspiraatiota voi ammentaa oman Rauma-näkemyksen lisäksi Rauman Tarinan kakkososasta. Se valottaa suuntaa, mihin Rauman kaupunki on menossa.

Kilpailu on osa Rauman Tarinan kakkososan toteutusta, jossa osallistetaan kuntalaisia mukaan toteuttamaan yhteistä strategiaa.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä ehdotuksen lyhyen esittelytekstin kera sähköpostilla osoitteeseen: viestintapalvelut@rauma.fi, viestin otsikkoon ”Rauma-paita” tai palauttamalla työn yhteystietoineen Palvelupiste Pyyrmaniin (Valtakatu 4) tai postitse osoitteeseen Rauman kaupunki, Viestintä- ja markkinointipalvelut, PL 41, 26101 RAUMA. Kilpailu päättyy 24.4.2018.

Voittajan valitsee Rauman kaupungin edustajista koostuva raati huhtikuun loppuun mennessä. Voittajatyön suunnittelija saa palkinnoksi kannettavan Amadeus Coro Bluetooth -kaiuttimen sekä suunnittelemansa t-paidan painettuna. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea kisaan!

 

Kilpailun säännöt ja ehdot: www.rauma.fi/tpaita2018