Ajankohtaista

Talviharjoitteluhallin käytännöt mahdollistavat turvallisen ja tarkoituksenmukaisen harrastamisen

Jumppaajia talviharjoitteluhallissa.

Rauman talviharjoitteluhallissa on mahdollisuuksia moniin erilaisiin harrastuksiin ja harjoitteluun. Syksyn myötä käyttäjämäärät ovat jälleen kasvaneet. Rauman liikuntapalvelut muistuttaa hallin käytännöistä, jotta harjoittelu hallissa olisi turvallista ja tarkoituksenmukaista.

Talviharjoitteluhalli on kokonaan urheiluseurojen varattujen vuorojen käytössä arkisin klo 16–20 ja viikonloppuisin klo 9–20, ja muilta käyttäjiltä pääsy halliin on tällöin kielletty.

Mainittuina aikoina kenttäalue, pohjoispääty, juoksuradat ja punttitila sekä verryttelyalue ovat seuratoimijoiden käytössä. Kenttäalue on jalkapalloilijoiden ja pesäpalloilijoiden käytössä, pohjoispäädyssä pesäpalloilijat harjoittelevat lyöntejä sulkien näin koko päätyalueen ja länsisuoraa seurat käyttävät juoksuharjoittelussa. Myös punttipaikka ja verryttelytila ovat edellä mainittuina aikoina myönnetty seuravuorojen käyttöön, ja tällöin on suljettuna myös itäsuora.

Muilla kuin seurakäyttäjillä on mahdollisuus tehdä hallissa omatoimiharjoittelua arkisin klo 7–16 sekä yleisövuoroilla vapaana oleva tila huomioiden. Mahdolliset yleisövuorot löytyvät Rauman liikuntapalveluiden Facebook-sivulta tai osoitteesta www.rauma.fi/yleisovuorot.

Frisbeegolfkiekon heittäminen on sallittu harrastajille arkisin klo 7–16 sekä klo 20 jälkeen ja mahdollisilla yleisövuoroilla, jos tilaa on riittävästi, eikä kiekon heitosta koidu vaaratilanteita muille käyttäjille.

Arkipäivien seuravuorojen aikana yleisöllä, vanhemmilla tai saattajilla ei ole pääsyä halliin. Viikonloppuisin halliin voi tulla seuraamaan harjoituksia ja otteluita. Suorituspaikat ovat tällöinkin pääosin seurojen käytössä.