Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri kokoaa Rauman tapahtumat yhteen

Salibandyn pelaamista, kuvassa nuorten jalat ja salibandymailat.

Rauman kaupungin sivuilta löytyy sähköinen tapahtumakalenteri, jossa on tapahtumia moneen makuun.

Kuka tahansa, niin kaupunkilainen, järjestö kuin muukin toimija, voi ilmoittaa oman tapahtumansa tapahtumakalenteriin – vieläpä maksutta! Kalenteriin kerätään Rauman alueen tapahtumia, esimerkiksi näyttelyitä, urheilutapahtumia ja luentoja.

Ilmoita ajoissa – helppo sähköinen lomake löytyy netistä

Tapahtuman ilmoittaminen onnistuu helposti sähköisellä lomakkeella Rauman kaupungin verkkosivujen kautta. Kaikki tapahtumat tarkistetaan ennen niiden julkaisemista, joten heti lähettämisen jälkeen ilmoitettu tapahtuma ei vielä näy sivulla.

– Uusia tapahtumailmoituksia saapuu päivittäin ja ne tarkistetaan ensin riittävien tietojen osalta, toteaa matkailuneuvoja Jenna Ylipuranen.

Ylipuranen painottaakin, että tapahtuman järjestäjien olisi hyvä olla ilmoittamisen kanssa ajoissa liikkeellä.

– Olisi hienoa, jos järjestäjät ilmoittaisivat tapahtumista mahdollisimman ajoissa, jolloin matkailijatkin voisivat suunnitella retkeä Raumalle sopivalla varoitusajalla!

Mitä kattavampi ilmoitus, sitä toimivampi

Tapahtumailmoitusta laatiessa tulee ilmoitukseen täyttää kaikki oleelliset perustiedot aina tapahtuman nimestä sisältöön ja tapahtumapaikkaan. Matkailuneuvojan vinkkinä onkin kuvailla tapahtuman sisältöä ja tyyliä mahdollisimman tarkasti sekä lisätä mukaan tapahtumaan sopiva kuva.

– Pääasia on kuitenkin, että ihmiset löytävät tapahtumakalenterin pariin ja innostuisivat ilmoittamaan tapahtumista aktiivisesti!

Tutustu Rauman kaupungin tapahtumakalenteriin