Ajankohtaista

Töihin tänne -kampanja kannustaa osaajia myös Raumalle

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelija merenkulun opiskelija sekstantti kädessä

Rauman kaupungin Kesäteekkari-kampanja on esillä valtakunnallisessa Töihin tänne -kampanjassa. Tavoitteena on houkutella Lounais-Suomeen kokonaisvaltaisesti lisää osaajia. Sivustolle on kerätty tietoa muun muassa työ- ja opiskelumahdollisuuksista.

Rauman kaupunki tarjoaa teekkariopintoihin liittyviin kesätöihin tuleville työsopimusta vastaan ilmaiseksi kolmen kuukauden vuokra-asuntoedun ja kolmen kuukauden kaupunkiliikenteen bussikortin. Edut ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2018.

Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen tekemisestä normaaliin tapaan ja yrityksen tulee sijaita Raumalla. Edut tarjotaan Raumalla 15 opiskelijalle ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakuaika Kesäteekkari-kampanjaan on avoinna 30.4. asti.

Tutustu myös Rauman alueen työpaikkoihin esimerkiksi Kuntarekyn ja TE-palveluiden sivuilla, Raumalle kaivataan muun muassa rakennusinsinöörejä, farmaseutteja ja sosiaaliajan ohjaajia!

Töihin tänne -kampanja on tehty yhteistyössä alueen ELY-keskusten, maakuntaliittojen, yritysten, kuntien ja oppilaitosten kanssa. Kampanjan ovat suunnitelleet ja toteuttaneet yhteistyössä Ground Communications ja Satumaa Family Business.