Ajankohtaista

Töihin tänne -kampanjaan kehitetään muuttajille omaa sovellusta

Nuorten työpaja, maalaus

Lounais-Suomen yhteiseen Töihin tänne -markkinointikampanjaan kehitetään omaa sovellusta. Kehitystyöhön liittyy laaja kyselytutkimus, joka on avoinna 26.9. asti. Myös Rauman kaupunki on yksi kampanjassa mukana olevista toimijoista.

Sovelluksen avulla Lounais-Suomeen töihin houkuteltavat voivat etsiä lisätietoja lounaissuomalaisista kunnista, kaupungeista ja asuinalueista. Palvelun nimeksi tulee Know Your Hoods.

Sovelluksen kehitystyöhön liittyy laaja kyselytutkimus. Kysely on avoinna 26.9. asti.

Tutkimuksessa pyydetään tietoja muuttoa harkitsevilta tai muuttopäätöksen jo tehneiltä päätökseen vaikuttaneista toiveista, tarpeista ja haasteista. Kyselyyn voi vastata sekä suomeksi että englanniksi.

Uusi sovellus rakennetaan Töihin tänne -ilmeellä ja sen ensimmäinen versio on tarkoitus olla valmis lanseerattavaksi ensi vuoden alussa.

Sovelluksen kehitystyö rahoitetaan Varsinais-Suomen Ely-keskuksen rahoittamasta Töihin tänne -rahoituksesta. Töihin tänne -markkinointikonsepti jatkuu syksyn aikana usean eri lounaissuomalaisen kunnan, kaupungin ja julkisen toimijan yhteishankkeena. Rauman kaupunki on mukana tuottamassa kampanja-aineistoa.