Töitte jälkke -tapahtuma kannustaa museoihin iltakierroksille 8.5.

Marelan salin kakluuni

Keskiviikkoiset Päivystävä Museo -illat huipentuvat Töitte jälkke -tapahtumaan. Rauman taidemuseo, Rauman merimuseo, Lönnströmin museot, Rauman museon Vanha Raatihuone ja Marela ovat keskiviikkona 8.5. avoinna klo 16–20. Museoihin on tapahtuman aikana vapaa pääsy.

Töitte jälkke -tapahtuman aikana Rauman museoissa on ohjelmaa. Museoissa toimii myös lapsiparkki. Parkki on tarkoitettu 3–8-vuotiaille lapsille. Lapsiparkki toimii tapahtuman aikana ensin klo 16.–17.30 Vanhalla Raatihuoneella ja Rauman taidemuseossa sekä klo 18–19.45 Lönnströmin museoilla ja Rauman merimuseossa. Lapsiparkki toteutetaan yhteistyössä Rauman Nuorten Lionsien eli Leojen kanssa.

Museosta toiseen linja-autolla

Siirtyminen museosta toiseen käy kätevästi linja-autolla. Museoiden välillä kiertää tapahtuman aikana museolinja, jonka kyytiin pääsee museoiden luota. Linja-auto lähtee liikkeelle klo 16 Vanhan Raatihuoneen edestä ja palaa samaan paikkaan viimeiseltä kierrokselta noin klo 20.10. Linja-autossa on mukana opas, joka kertoilee museoihin liittyviä tietoja ja neuvoo tarvittaessa.

Museopassilla mukaan arvontaan

Tapahtuman aikana kerätään leimoja museopassiin. Kun on vieraillut neljässä museossa eli kerännyt passiin neljä leimaa, pääsee mukaan arvontaan. Arvontaan osallistutaan täyttämällä passiin yhteystiedot ja vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Täytetyt lomakkeet palautetaan tapahtuman aikana museoihin. Arvonnan huippupalkintona on viiden ruokalajin illallinen kahdelle Ravintola Sydvestissä Raumalla. Palkinnon arvo on 200 euroa. Arvonta suoritetaan torstaina 9.5. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tapahtuma on osa raumalaisen museon Suomen Kulttuurirahaston tukemaa Museovisio hanketta ’Rauma on museo’.

Tutustu Töitte jälkke -tapahtumaillan koko ohjelmaan Facebook-tapahtumasivulla.