Ajankohtaista

Turvalliset museovierailut mahdollistetaan ennakkovarauksilla urheilulomaviikon aikana

Marelan sali, Rauman museo

Rauman taidemuseo ja kotimuseo Marela avaavat ovensa urheilulomaviikon ajaksi 23.–28.2. koronarajoitukset ja -suositukset huomioiden. Vanha Raatihuone on toistaiseksi suljettu. Museokohteisiin pääsee ainoastaan puhelimitse tehdyllä ennakkovarauksella tai verkkokaupasta ostetulla ennakkolipulla.

Varauksia on tarjolla puolen tunnin välein, yhdelle perheelle kerrallaan. Opastettuja kierroksia ei järjestetä. Ennakkovarausten avulla varmistetaan asiakkaille turvallinen museokäynti korona-aikana.

Varattavat ajat ovat arkipäivisin 23.–26.2. puoli- ja tasatunnein klo 12.30 alkaen klo 16 asti. Viikonloppuna 27.–28.2. vierailuaikoja on tarjolla puoli- ja tasatunnein klo 11 alkaen klo 15 asti.

Ennakkovarauksia voi tehdä puhelimitse ensi viikolla tiistaista sunnuntaihin klo 10–15.30 taidemuseoon, puh. 02 8224 346 tai Marelaan, puh. 044 567 9183.

Lippuja voi ostaa Rauman elämysten verkkokaupasta, osoitteessa fi.doerz.com/visitrauma. Minimiostos on kaksi normaalihintaista lippua, ja kertaoston summan tulee olla vähintään 10 euroa. Museokorttia ei voi käyttää verkkokauppaostoksissa.

Museoiden normaali pääsymaksu on 6 euroa. Opiskelijoiden, eläkeläisten ja työttömien pääsymaksu on 3 euroa. Alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi.

Ohjeet turvalliseen museovierailuun

  • Käytä kasvomaskia.
  • Muista pitää yli kahden metrin turvaväli muihin museovieraisiin ja henkilökuntaan
  • Huolehdi käsihygieniasta. Museon aulatiloissa ja wc-tiloissa on saatavilla käsidesiä.
  • Suosi korttimaksua.
  • Yski ja aivasta nenäliinaan tai hihaan.
  • Älä tule flunssaisena museoon.
  • Museon henkilökunta käyttää kasvosuojaimia.