Ajankohtaista

Uudessa uimahallissa tehdään valutöitä – Karin kampus on jo lähes harjakorkeudessa

Karin kampuksen työmaa.

Liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskus Karin kampus rakentuu aikataulussa. Uudessa uimahallissa käynnistyvät kuluvalla viikolla 260 hengen katsomon valutyöt. Holvivalut ovat edenneet koulutiloissa jo rakennuksen yläpohjaan asti.

– Uimahallin hyppy- ja uintialtaat on tyhjennetty tiiveyskokeiden jälkeen vedestä ja injektoitu tiiviiksi. Hyppytornin paikallavalurakenteita tehdään parhaillaan, rakennuttajainsinööri Juha Tuominen kertoo.

Tulevaa liikuntahallia rajaavia paikallavaluseiniä nousee työmaalle reippaaseen tahtiin. Musiikkiopiston rakennusosassa asennetaan vielä elementtejä, mutta työt etenevät sielläkin pian yläpohjarakenteisiin.

– Liikuntahallin teräsristikoiden asennus on alkanut. Seuraavaksi teräsristikoita laitetaan uimahalliosan päälle. Lisäksi muuraustyöt ovat alkaneet pohjakerroksessa, Tuominen sanoo.

Kampuksen aulan pääportaat on valettu. Muita paikallavaluportaita muotitetaan ja raudoitetaan. Myös aulan katon teräspalkit on asennettu.

Karin kampuksen on tarkoitus valmistua vuonna 2023. Kokonaisuuteen kuuluvat uimahalli, Hj. Nortamon peruskoulu, kansalaisopisto sekä siihen sisältyvät kuvataide- ja käsityökoulut, musiikkiopisto, liikuntahalli ja nuorison kokoontumistila.

Lisätietoa ja kuvamateriaalia Kampuksesta löytyy osoitteesta rauma.fi/karinkampus.

Karin kampuksen rakennustyömaa toukokuussa 2022. Karin kampuksen rakennustyömaa toukokuussa 2022. Karin kampuksen rakennustyömaan nosturit toukokuussa 2022. Karin kampuksen rakennustyömaa toukokuussa 2022.