Ajankohtaista

Uusi venelaituri valmistuu Suvitien varteen tänä kesänä

Syväraumanlahteen rakenteilla oleva Suvitien venelaituri valmistuu juhannukseen mennessä ja palvelee veneilijöitä jo tänä kesänä. Tekninen valiokunta päätti tiistaina 13.3. laiturin toimittajan valinnasta. Laiturin urakoitsijaksi valikoitui Reittitiimi Oy.

Suvitien rantaraitin rakentamisen vuoksi laiturit siirrettiin aikanaan Kisarannan puolelle. Suvitien uuteen venelaituriin ei oteta uusia asiakkaita, vaan alueelta jo aiemmin venepaikan lunastaneet ovat etusijalla. Uuteen venelaituriin suunnitellaan noin 60-80 venepaikkaa.

Kun Suvitien osuuden laituri valmistuu, aletaan suunnitella myös Kisarannan puoleisen sekä Syväraumankadun suuntaisen laituriosuuden uudistamista. Käyttöpäällikkö Markus Savolainen muistuttaa, ettei myöskään Kisarannan laituriin oteta tänä kesänä uusia veneilijöitä. Kun Kisarannasta siirtyy veneilijöitä Suvitien varteen, aletaan Kisarannan laituria purkaa tyhjien paikkojen osalta.

Suvitien laituriin siirtymisestä kiinnostuneet, alueelta venepaikan aiemmin vuokranneet, veneilijät voivat olla yhteydessä käyttöpäällikkö Markus Savolaiseen sähköpostitse.

Uusimalla venepaikkavarauksen nykyinen asiakkuus jatkuu. Näin voi varmistaa, että on oikeutettu tulevaisuudessakin alueen venepaikkaan.

Venepaikkasopimukset uusittava 3.4. mennessä

Kaupungin venepaikkojen vuokrasopimusten uusiminen on mahdollista tiistaihin 3.4. asti. Uusimattomat venepaikat vapautuvat yleisesti varattaviksi keskiviikkona 4.4. klo 10. Rauman kaupunki ei lähetä venepaikan vuokranneille asiakkaille erillistä vuokralaskua.

Paikkavaraus on uusittu, kun venepaikkamaksu suoritetaan määräaikaan mennessä. Kätevimmin maksun voi suorittaa sähköisen varauspalvelun kautta. Asiakkaille ei lähetetä laskua, vaan se on pyydettävä tarvittaessa erikseen myös uudelle kaudelle.

Venepaikka-asioissa neuvontaa antaa Palvelupiste Pyyrman, puh. 02 834 5000.