Ajankohtaista

Vanha Rauma ja Suomenlinna 30+1 vuotta maailmanperintökohteina -juhlaseminaarin ja Maailmanperintöfoorumin ohjelma on julkaistu

Katu Vanhassa Raumassa

Raumalla järjestetään Vanha Rauma ja Suomenlinna 30+1 vuotta maailmanperintökohteina juhlaseminaari ja Maailmanperintöfoorumi 3.–4.5. Posellissa, osoitteessa Nortamonkatu 12. Tapahtuman ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautumislinkki on avattu. Seminaari on kaikille avoin ja maksuton.

Ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät osoitteesta www.vanharauma.fi/mp30-tapahtumat/. Ilmoittautuminen on avoinna 18.4. asti.

Vanha Rauma ja Suomenlinna viettivät maailmanperintöstatuksensa 30-vuotisjuhlavuotta vuonna 2021, mutta juhlallisuudet siirrettiin koronan takia kuluvaan vuoteen.

Kaksipäiväisen juhlaseminaarin kokoavana teemana on muutos, jota käsitellään luennoissa ja paneelikeskusteluissa maailmanperinnön, restauroinnin, kaavoituksen, historian, arkeologian, talouden, ilmastonmuutoksen ja paikallisyhteisöjen näkökulmasta.

Tapahtuman järjestelyissä ovat mukana Rauman kaupungin lisäksi Suomenlinnan hoitokunta, opetus- ja kulttuuriministeriö, ympäristöministeriö, Metsähallitus ja Suomen maailmanperintökohteiden yhdistys.

Juhlaseminaarin ja maailmanperintöfoorumin ohjelma