Ajankohtaista

Vapaita vuokra-asuntoja Raumalla -sivusto otettiin käyttöön 13.1.

Ilmakuva Rauman kaupunkiympäristöstä.

Rauman kaupunki haluaa auttaa asukkaitaan ja kaupunkiin muuttavia sekä vuokra-asunnon että vuokralaisen löytämisessä. Rauman ja lounaisrannikon yrityselämä on selkeästi virkistymässä ja Rauman kaupunki haluaa helpottaa myös seudun yrityksiä ja niiden henkilöstöä löytämään katon päänsä päälle.

Rauman viihtyisiltä asuinalueilta löytyy vuokrattavaksi niin omakotitaloja kuin rivitalo- ja kerrostalohuoneistojakin, kalustettuna tai ilman. Kaupungin sekä raumalaisten kiinteistövälittäjien ylläpitämän vuokra-asuntorekisterin avulla käyttäjän on mahdollista tutustua Rauman asuntotarjontaan tai itse ilmoittaa vapaana olevasta vuokra-asunnosta.

Ilmoitus julkaistaan rekisterissä hyväksymisen jälkeen. Kun kohde on vuokrattu, siitä on ilmoitettava välittömästi pääkäyttäjälle. Ilmoitus poistuu asuntorekisterin listalta automaattisesti 3 kuukauden kuluttua. Ilmoituksen tietojen paikkansapitävyydestä vastaa vuokranantaja.

Vapaita vuokra-asuntoja Raumalla -sivusto löytyy osoitteesta www.vuokra-asunnot.rauma.fi. Palvelupiste Pyyrman auttaa tarvittaessa, mikäli palvelun käytössä ilmenee kysyttävää.