Ajankohtaista

Vesitornin ravintolaremontti valmistuu 20.4.

Rauman vesitorni ulkoa.

Tammikuun lopulla alkanut Rauman vesitornin ravintolasaneeraus valmistuu perjantaina 20.4. Uudistetun ravintolan vastaanotto tapahtuu urakoitsijan kanssa maanantaina 23.4. Kahvila-Ravintola Tornin ravintoloitsija, yrittäjä Outi Laivola, avaa ravintolan asiakkaille vappuna.

– Remontti sujui kokonaisuudessaan hyvin ja pysyimme aikataulussa. Vesijohdot ja viemärit on uusittu kokonaan. Vesitornin talotekniikka on nyt kunnossa, kunnossapitomestari Samuli Loutti kertoo.

Talotekniikan uusimisen lisäksi ravintolan ilmanvaihtoa parannettiin ja keittiötiloissa uusittiin pintoja. Ravintolan puolella tehtiin sähkötöitä ja muutettiin valaistusta. Henkilökunnalle rakennettiin sosiaali- ja toimistotilat. Ravintoloitsija suunnittelee buffet-linjastoon vielä pieniä muutoksia.

– Buffet-linjaston ilmettä päivitetään nykyaikaisemmaksi, mutta muutoin ravintolan kalustus pysyy pitkälti ennallaan, yrittäjä Outi Laivola tarkentaa.

Laivola on tyytyväinen remontin lopputulokseen.

– On mukavaa päästä avaamaan ravintola asiakkaille. Vielä riittää siivottavaa ja viimeisteltävää, mutta vappuna avaamme ovet, Laivola kertoo.

Vesitornin ravintolaremontin rakennusurakan toteutti Rakennustyöt Ville Kauppi Oy, lvi-urakan Vesi-Lammela Oy ja sähköurakan Sähköpalvelu Pekka Kuoppa Oy. Remontin kustannukset ovat yhteensä noin 250 000 euroa ilman arvonlisäveroa.