Ajankohtaista

WinNovan Satamakadun kampuksen muutostyöt etenevät – Opiskelu uusissa tiloissa alkaa syksyllä

WinNovan Satamakadun kampuksen pääsisäänkäynnin havainnekuva.

WinNovan Rauman kampuksen Satamakadun C-osan muutos- ja peruskorjaustyöt etenevät aikataulussaan. Rauman liiketalouden, talotekniikan ja  kone- ja tuotantotekniikan opiskelijat pääsevät aloittamaan opinnot uusissa tiloissa elokuussa 2017. Avajaisia vietetään syyskuussa 2017.

Uusien tilojen myötä WinNovassa siirrytään asteittain ajanmukaisiin oppimisympäristöihin, jotka ovat alusta asti suunniteltu opetuksen ja oppimisen lähtökohdista. Tilasuunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota opiskeluympäristön toimivuuteen ja tehokkuuteen. Viihtyisyyttä tiloihin luodaan muunnettavilla ja helposti liikutettavilla kalusteratkaisuilla. Pääaulan kahvio tulee toimimaan osana hotelli-, ravintola- ja cateringalan sekä liiketalouden opintoja.

‒ Vaikka ammatillinen oppiminen toteutuu entistä enemmän työpaikoilla, oppilaitosten teoria- ja työsalitiloilla on edelleen keskeinen merkitys koulutusprosessissa. Turvalliset, ergonomiset ja viihtyisät oppimisympäristöt takaavat parhaan mahdollisen oppimistuloksen. Myös koulutuksen vetovoima ja opiskelijan sitoutuminen koulutuksen läpivientiin paranevat asianmukaisten ja modernien tilojen myötä. WinNovassa on meneillään merkittävä kampushanke, jonka aikana toimitilamme Porissa ja Raumalla käyvät läpi kokonaisvaltaisen uudistumisen, toimitusjohtaja Lasse Schultz kertoo.