Asuminen ja ympäristö

Liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskus Karin kampukseen hankitaan prosenttitaidetta.

Taiteen teemaksi on valittu väylä. Se nähdään raumalaisen merikulttuurin kuvaajana, eteenpäin pyrkivänä asenteena, opintienä ja edessä aukeavana maisemana. Väylä viittaa myös tapaan hahmottaa todellisuutta, se viittaa reitteihin ja karttoihin.

Kampukselle on tehty taideohjelma, jossa määritellään taidehankintojen ja niiden sijoittelun periaatteet. Taidetyöryhmä vastaa taideohjelman toteuttamisesta ja taiteen hankinnasta.

Työryhmään kuuluvat museo- ja kulttuurijohtaja Risto Kupari ja arkkitehti Minna Linnala Rauman kaupungilta sekä taideasiantuntija Marjo Heino.

Avoin portfoliohaku käynnissä 28.2. asti

Paikallisilta kuvataiteilijoilta tilattavien teoskokonaisuuksien lisäksi kampukseen hankitaan taideteoksia myös avoimella portfoliohaulla. Taiteilijat voivat ilmoittautua mukaan osoitteessa karinkampus.artcurator.io.

Lisätietoa taideohjelmasta, avoimesta teos- ja portfoliohausta sekä osallistumisohjeet