Pitsikaupungin joulu -arvonta

Rauman kaupunki järjestää Instagramissa @Visitrauma arvonnan 24.–31.7.2022. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Pitsikaupungin jouluun liittyviä kuvia, joita julkaistaan Pitsiviikon aikana kolme kappaletta.

Osallistujien kesken arvotaan Rauma-tuotepalkintoja sekä lahjakortti jouluiselle Vanhan Rauman opastetulle kävelykierrokselle. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä viimeistään 2.8.

Pitsikaupungin joulu -arvonnan säännöt

Järjestäjä

Rauman kaupunki, www.rauma.fi

Kilpailuun osallistuminen

Osallistumisaika kilpailuun on 24.–31.7.2022.

Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin Pitsikaupungin joulu -aiheisiin postauksiin Rauman kaupungin Instagram-tilillä @Visitrauma.

Osallistumisoikeutta ei ole Rauman kaupungin työntekijöillä, jotka ovat tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvontaan osallistuvat vapauttavat Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa eikä se liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Palkinto

Arvonnassa otetaan huomioon kaikki Pitsikaupungin joulu -aiheisia postauksia 24.–31.7.2022 kommentoineet. Voittajat (3 hlö) valitaan arvalla 2.8.2022 mennessä. Palkintona on Rauma-tuotepalkintoja sekä lahjakortti jouluiselle Vanhan Rauman opastukselle.

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä voittajiin Instagramin yksityisviestin kautta ja sopii palkinnon toimittamisesta. Jos voittaja ei vastaa viestiin 24 h sisällä viestin lähettämisestä, arvotaan uusi voittaja. Osallistumalla arvontaan osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn arvonnan toteuttamista ja palkinnon jakamista varten.

Palkintoon liittyvät ehdot

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Voittaja vastaa voiton lunastamiseen tai käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mistään vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virheistä tai todetuista väärinkäytöksistä.

Henkilötietojen käsittely

Arvonnan toteuttamisessa ja palkintojen jakamisessa mahdollisesti syntyvät henkilörekisterit poistetaan välittömästi arvonnan ja palkinnon jakamisen jälkeen.

Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja arvonnasta: Rauman kaupungin viestintä- ja markkinointipalvelut, viestintapalvelut@rauma.fi