Kesäteekkariksi Raumalle 2020

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelija merenkulun opiskelija sekstantti kädessä

Rauman kaupunki tarjoaa Raumalla toimiviin teknologia- ja rakennusyrityksiin sekä arkkitehtitoimistoihin kesätöihin tuleville DI- ja arkkitehtiopiskelijoille mahdollisuuden asunto- ja bussietuun kolmen kuukauden ajaksi. Bussiedun voi vaihtaa myös polkupyöräetuun. Edut tarjotaan työsopimusta vastaan ja ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2020.

Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen tekemisestä normaaliin tapaan. Yrityksen tulee sijaita Raumalla. Opiskelija saa ”asunto-” ja ”autoedun” käyttöönsä esittämällä työsopimuksen kampanjan projektipäällikölle.

Kampanja on suunnattu arkkitehti- tai diplomi-insinööriopiskelijoille Suomen teknillisissä yliopistoissa (Aalto-yliopisto, Tampereen yliopisto, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto ja Oulun yliopisto).

Edut tarjotaan Raumalla noin 20 opiskelijalle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kampanja tukee yritysten rekrytointitarpeita teknisten alojen tulevaisuuden osaajien piirissä.

Asunnot ovat 27 m²:n keittokomerollisia, kalustamattomia yksiöitä Sinisaaren kaupunginosassa keskeisellä paikalla lähellä keskustaa.

Hakuohjeet ja lisätietoa kampanjasta osoitteesta www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki.

Hakuaika kampanjassa on 15.1.–30.4.2020.