Kasvatus ja koulutus

Rauman kaupunki tarjoaa Raumalla toimiviin teknologia- ja rakennusyrityksiin sekä arkkitehtitoimistoihin kesätöihin tuleville DI- ja arkkitehtiopiskelijoille mahdollisuuden asunto- ja bussietuun kolmen kuukauden ajaksi. Bussiedun voi vaihtaa myös polkupyöräetuun. Edut tarjotaan työsopimusta vastaan ja ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2021.

Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen tekemisestä normaaliin tapaan. Yrityksen tulee sijaita Raumalla. Opiskelija saa ”asunto-” ja ”autoedun” käyttöönsä esittämällä työsopimuksen kampanjan projektipäällikölle.

Kampanja on suunnattu arkkitehti- tai diplomi-insinööriopiskelijoille Suomen teknillisissä yliopistoissa (Aalto-yliopisto, Tampereen yliopisto, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto ja Oulun yliopisto).

Edun voi saada 10-20 kesätyöntekijää. Kampanja tukee yritysten rekrytointitarpeita teknisten alojen tulevaisuuden osaajien piirissä.

Asunnot ovat keskeisellä paikalla lähellä keskustaa joko Sinisaaren kaupunginosassa sijaitsevissa vuokra-asunnoissa tai opiskelija-asuntola Pläkkluatissa. Asunnot ovat 22,5–27 m²:n yksiöitä.

Hakuohjeet ja lisätietoa kampanjasta osoitteesta www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki.

Hakuaika kampanjassa on 1.2.–30.4.2021.